Hemija i petrohemija

Sigurna kontrola industrijskih procesa

Hemija i petrohemija

Sigurna kontrola industrijskih procesa

SAMSON proizvodi pogodni su za primenu u hemijskoj i petrohemijskoj industriji. Brojne serije SAMSON ventila razvijene su u bliskoj saradnji sa vodećim hemijskim kompanijama, a dobijeni proizvodi definišu industrijski standard u ovim granama industrije.

Kao glavni dobavljač ventila u Srbiji, nudimo sveobuhvatan asortiman proizvoda za hemijske procese: od jednostavnih i kompleksnih ventila modularnog dizajna, napravljenih od klasičnih materijala i egzotičnih legura prema DIN standardu, do ventila pogodnih za visoke pritiske izrađenih u skladu sa specifičnim standardima pojedinih kompanija. U proizvodnom asortimanu namenjenom hemijskoj i petrohemijskoj industriji uključena su i kovana tela ventila, metalni mehovi, utikači sa balansom pritiska, grejni omotači, kao i zaštitni ventili otporni na koroziju.

SAMSON takođe nudi rešenja za visoko specijalizovane zadatke, kao što su kriogene primene, antiseptični procesi i održavanje željenog pritiska u rezervoarima. Inovativna dodatna oprema za ventile, kao što su pozicioneri, elektromagnetni ventili, pojačivači, zaptivni ventili i granični prekidači, zaokružuju naš asortiman proizvoda. Pametni instrumenti, uključujući komunikacione pozicionere, omogućavaju efikasno upravljanje imovinom i prediktivno održavanje postrijenja u hemijskoj i petrohemijskoj industriji.

Ostale industrije