KONTROLNI VENTILI

SAMSON 3241 kontrolni ventil

SAMSON 3241 kontrolni ventil je dizajniran za generalnu primenu u opštim industrijskim uslovima. Njegova opšta namena uključuje procesne događaje kao što su erozija, abrazija, korozija, kavitacija i bljeskanje, prisutne u većini industrijskih procesa.

Tip 3241 ima nekoliko standardnih opcija kao što su temperaturne ekstenzije, metalne zaptivke sa mehom, grejni omotač, metalni zaptivni obrubi visokih performansi, meki zaptivni obrubi, prigušivači buke i setovi za sprečavanje kavitacije. Pored ovih opcija, SAMSON 3241 kontrolni ventili mogu biti specijalizovani da zadovolje specifične potrebe industrije, kao što je isporuka kiselog gasa, čišćenja u specifičnim procesima (npr. kiseonik, hlor, održavanje visokog stepena čistoće) ili absorpcija pritiska.

SAMSON 3241 kontrolni ventil se može montirati sa pneumatskim, električnim, hidrauličnim ili elektro-hidrauličnim aktuatorom, koje takođe nudi SAMSON u svom prodajnom asortimanu, za dovršenje konstrukcije kontrolnog ventila. Ovi regulacioni ventili su dizajnirani po principu modularnog sklopa, mogu se opremiti aktuatorima i dodatnom opremom za ventile kao što su pozicioneri, krajnji prekidači i solenoidni ventili.

UPOTREBA

  • Održavanje niskog pritiska
  • Kontrolisanje protoka gasova
  • Kriogene primene

VERZIJA
DIN

TEMPERATURA
od -196 do 450 °C (od -320.8 do 842 °F)

NAPAJANJE
Pneumatsko

NOMINALNI PREČNIK
DN 15 do DN 300

NOMINALNI PRITISAK
PN 10 do PN 40

KONTAKTIRAJTE NAS